Ringo Grönlund ny Teknisk konsult på Nordlo.

Ringo Grönlund Teknisk konsult på Nordlo i Gävle

10/10, 2019 kl. 11:36

Ringo Grönlund har jobbat som Teknisk konsult på IT-företaget Nordlo i Gävle sedan 2003.

Vad är Nordlo för dig och vad kommer du att hjälpa befintliga och nya kunder med?

– Nordlo för mig är en spännande arbetsplats, som jag har varit trogen sedan början av 2003. Vi är ett företag som är i framkant i IT utvecklingen, anpassar oss hela tiden till vad marknaden efterfrågar och har lösningar på det mesta. Det faktum att vi finns på många orter i både Sverige och Norge, samt den kompetens vi som team besitter, gör oss till det självklara valet av IT leverantör ute hos företagen!

Vad kommer du att hjälpa befintliga och nya kunder med?

– Jag försöker hela tiden att vidareutveckla mig själv och våra kunder, bistå med goda råd, bra service och fram för allt ett trevligt och positivt bemötande. Skulle jag sakna kompetens inom något område kunden efterfrågar vet jag, att jag har ett starkt team att luta mig med mot och att vi tillsammans alltid sätter kunden i fokus och ge dem lösningar på det de efterfrågar. Teamwork är mitt mantra.

IT-företaget Nordlo har bildats genom en sammanslagning av IT-bolagen Office IT-Partner, Zetup, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

För mer information se https://nordlo.com

Vill du veta mer – kontakta:
Daniel Blomquist
vd Nordlo Gävle:
026-66 55 07
daniel.blomquist@nordlo.com
Lötängsgatan 13, Gävle

Denna artikel är publicerad på SeniorPressen via Yodo News.

Daniel Blomquist

Daniel Blomquist

Nordlo

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2009-10-16

Vi är idag en stark leverantör i Gävle och Sandviken med omnejd. För tillfället är vi 24 anställda med en omsättning på 42MSEK och vi har ambitio... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Google översättning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer