Göran Cronwall har en gedigen bakgrund inom affärsutveckling, coachning och ledarskapsrådgivning. Hans intresse för mentalt välbefinnande och mänsklig potential har alltid varit en drivkraft i hans arbete. Han berättar att inspirationen till "Tänkvärt" började för många år sedan när han fördjupade sig i litteratur om mental träning och beteendepsykologi. Det var då han började samla på sig ordspråk som motiverade och fick honom att tänka.
– Jag har alltid varit intresserad av hur människor tänker och hur det påverkar deras liv. Ordspråken i min bok har hjälpt mig personligen och professionellt genom åren. Jag ville dela dessa kraftfulla visdomsord med andra, så jag beslutade mig för att samla dem i en bok, säger Göran. Det är sådant som andra har sagt och som jag har lagt på minnet från föreläsningar, utbildningar och möten med människor.

Boken "Tänkvärt" är således ett resultat av flera års samlande och reflektion. Med sitt innehåll av inspirerande ordspråk syftar boken till att ge läsaren möjlighet att stanna upp och tänka över olika aspekter av livet. Genom att läsa dessa visdomsord hoppas Göran att människor kommer att få nya perspektiv och hitta motivation att hantera livets utmaningar.
Idén om att ge ut en bok var inte bara född ur personlig nytta. Under en tid av allvarlig sjukdom insåg Göran hur mycket dessa ordspråk betydde för honom och hur de hade hjälpt honom genom svåra tider.
– Jag bestämde mig då för att skapa en bok så att andra också kunde ha nytta av denna enkla, men kraftfulla metod. 112 samlade klokheter för tanke och energi.

Ett av Görans personliga favoritordspråk, som även pryder hans underarm som en tatuering, är:
Jag är inte som alla andra.
Jag försöker inte att vara det.
Jag vill inte vara det.
Jag är jag.

Detta ordspråk speglar hans egna värderingar och den unika resa han har följt genom livet.
"Tänkvärt" riktar sig inte bara till företagsledare och affärsutvecklare utan till alla som är angelägna om att utveckla sig själva och reflektera över livets olika aspekter. Boken innehåller material som kan användas i diskussioner och interaktioner med andra, vilket gör den till en utmärkt gåva till medarbetare, vänner och kunder.
Göran Cronwall ser fram emot att nå ut till en bred publik och hoppas att "Tänkvärt" kommer att vara en tillgång för alla som letar efter vägledning och inspiration i sina liv.
– Förhoppningsvis kan boken vara till hjälp för dig när du hamnar i situationer där du behöver tänka efter och hitta kraften att gå vidare. Kom ihåg att solen går upp även i morgon, hälsar Göran Cronwall.

För mer information om boken "Tänkvärt" och författaren, besök https://gorancronwall.se

Officiellt boksläpp
Plats: Nya Bokhandeln i Sandviken
Dag: lördag den 14 oktober
Tid: Kl. 12.00-13.00

Kontaktinformation
Göran Cronwall
072-229 90 11
Goran@gorancronwall.se
Smala vägen 1 A
811 32 Sandviken

Lyssna när Göran berättar om boken, 4 minuter på Pixelvoice https://cutt.ly/FwnpADgB


Om Göran Cronwall
Göran Cronwall är en erfaren affärsutvecklare, coach och författare med en passion för personlig utveckling och ledarskap. Med en imponerande karriär inom företagsvärlden har Göran delat med sig av sin kunskap och sina insikter för att hjälpa andra att uppnå sina mål och maximera sin potential. "Tänkvärt" är hans senaste projekt och en samling inspirerande ordspråk som syftar till att guida läsarna mot en mer givande och reflekterande tillvaro.