Håkan Bladh har släktforskat på hobbynivå i 15 år, när han blev medlem på SeniorPorten.se kände han att det var ett bra forum för att få kontakt med likasinnade. Han arrangerar därför en digital släktforsknings-aktivitet på hemsidan där medlemmar kan träffas virtuellt i videorummet på hemsidan och utbyta erfarenheter.

– Tanken och förhoppningen är att vi kan ha återkommande möten. Men introduktionsmötet blir den 27 oktober klockan 18.00 på SeniorPorten.se, berättar Håkan.

Alla medlemmar på SeniorPorten.se är välkomna på pratstunden. Medlemskapet på SeniorPorten.se är helt kostnadsfritt och du kan registrera ditt medlemskap på bara någon minut. Som medlem får man också tillgång till flera aktiviteter, digitala som fysiska, men även möjlighet att publicera, diskutera och spela inne på hemsidan.

SeniorPorten.se använder sig av marknadens enklaste verktyg för videomöte där man enkelt bara trycker på en knapp, godkänner och sedan är man igång. Som medlem har du möjlighet att öva genom att träffas inne i videorummet på uppsatta tider, varje dag.

Alla som är intresserade av släktforskning är varmt välkomna, under pratstunden kommer deltagarna att utbyta erfarenheter samt få veta mer om man är nyfiken och kanske vill börja med släktforskning. 

– Ibland kör man fast bland oäktingar och då kan det vara lite klurigt att komma vidare, under pratstunden kommer vi även ge lite tips och råd som kan hjälpa dig i ditt släktforskande, berättar Håkan. 

Om SeniorPorten
På SeniorPorten har många härliga vänskapsband bundits, människor som delar intressen exempelvis fågelskådning, släktforskning eller att åka på mc-träffar. Även kärlek har uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, lunchträffar, surströmmingsträffar, utomlandsresor m.m. Här kan du lära känna många nya trevliga seniorer och pensionärer i hela landet som har liknande intressen som du. Diskutera, utbyt tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans.

Läs mer om SeniorPorten här
https://seniorporten.se

Bli medlem redan idag:
https://seniorporten.se/bli-medlem

Kontakt och mer information
Medlemsfrågor, Marie Hedlund:
070-620 98 56

Teknisk support
SvenskWebbservice/Precis Reklam
026-511 000
Mail: info@seniorporten.se