Traditionen och publiksuccén "En Stilla Jul" med Anders Ekborg är tillbaka på stor julturné runt om i landet 2022. Med sig har Ekborg  sitt fantastiska band som under turnén och i väl valda orter kommer att gästas av Sveriges mest lysande musikalstjärnor Gunilla Backman (Se turnéplan nedan). "En Stilla Jul" får turnépremiär i Kristianstad den 20 november och totalt gästar turnén 17 orter med final i Stockholm den 22 december 2022.

- En fantastisk tid ligger framför oss och en av mina absoluta favorit årstider, juletid. Men först ska vi njuta av allt underbart sommaren har att erbjuda oss, därefter tar jag upp jultraditionen igen för 10:e gången i rad, en riktigt efterlängtad och underbar konsertturné som jag ser fram emot, säger Anders Ekborg.

Anders Ekborg är en av Sveriges mest framstående sångare och sedan 2010 har "Stilla Jul" blivit en populär och återkommande konserttradition runt om i landet. Tillsammans med musikerna Bengt Magnusson (gitarr), Stefan Nilsson (piano), Thomas Bergqvist (klaviatur) och Atida Stahlhammer (kör) tar Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella anekdoter där även Gunilla Backman kommer gästa under turnén.

"En Stilla Jul" har för många blivit en återkommande turnétradition i juletid sedan 2010. Årets turné blir den tionde i ordningen och kommer att bjuda på magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland, tillsammans med Anders Ekborg!

Turnéplan "En Stilla Jul":

28/11 Kristianstad, Kristianstads Teater

29/11 Västra Vrams kyrka

30/11 Helsingborg, Gustaf Adolfs kyrka

1/12  Ystad Teater

2/12 Trelleborg, Lilla Slågarp

3/12 Växjö Teater

7/12 Kungsbacka Teater

8/12 Lysekils Teater

9/12 Uddevalla, Östraboskolans Teater

10/12 Göteborg, Oscar Fredriks kyrka

12/12 Malmö, St Johannes

13/12 Malmö, Glasklart

14/12 Flisby kyrka

17/12 Vimmerby kyrka

20/12 Rättvik, Ore kyrka

21/12 Sala, Kristina kyrka

22/12 Stockholm, Gustav Vasa kyrka

Biljetterna är släppta via www.mtlive.se

MTLIVE AB & MONARCH MUSIC GROUP

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY

Press: www.werecki.com

PR & Pressansvarig:Rickard Werecki